Formex januari 2010

21-24 januari kommer jag att finnas på Formex-mässan. Jag kommer att sitta och demonstrera polymerlera tillsammans med Paleda AB (återförsäljare för Sculpeys produketer i Sverige).

Jag har inga pärlor med och säljer inget, utan jag är enbart där för att demonstrera och visa vad man kan göra med polymerlera. Har ni vägarna förbi kom och titta och låt er inspireras!Enkla hängen (011)

Enkla hängen, runda eller avlånga (rektangulära). Mönstret är oftast melerat (sk mokume gane), men de kan även ha andra mönster. De har antingen ett litet hål upptill eller en ögla. Denna modell lackar jag oftast inte.

Storlek på hål: ca 1 mm


Modell: 011a (rund med hål)
           011b (rund med ögla)
           011c (avlång med hål)
           011d (avlång med ögla) 


 011a Lackade
 011c Lackade

Nail art

Dekorationer att pryda naglarna med. (Dessa kan även användas till andra dekorationer, tex till scrapbooking eller till dina egna cupcakes du gör av lera.)

Jag säljer i första hand rullar (stavar). De är härdade och du skivar dem själv. Jag kan i undantagsfall sälja färdigskivade dekorationer. Jag gör olika motiv, och kan även specialdesigna motiv. Till en del motiv använder jag mig av fluorecerande lera, dvs motivet lyser i mörker.

Stavarna är fem cm långa och ca 5 mm i diameter. (Diametern kan skilja lite beroende på mönster.) Hur många skivor man får ut av varje stav beror på hur tunna skivor man skär, skär man dem riktigt tunna kan man få ut ca 150 skivor.


   


RSS 2.0