Harmoni Expo 6-7 april 2013

Den 6 och 7 april är det dags för Harmoni Expo i Solnahallen, Sveriges största alternativmässa för kropp och själ.
 
Pantheras Pärlor kommer att finnas på plats i hall AB, rad 14 (mot väggen). Jag kommer att ha med hela mitt lager med smycken i polymerlera (plus en del andra smycken). Dessutom delar jag monter med en kollega så där finns även smycken i silver-, brons- och kopparlera, magnetsmycken och glasfusing bla.
 
Kika in i vår monter om ni har vägarna förbi mässan och ta en titt på vad vi har att erbjuda. Är ni intresserade av kurser kan ni även få information om vad vi har för spännande kurser till sommaren/hösten.

Pärlträffen Pärla!

Nu i vår är det en stor pärlträff i Göteborg. Pärla! heter den och går av stapeln den 3-5 maj. Det finns fortdarande några deltagarplatser kvar, så passa på att anmäla er.
 
Pantheras Pärlor sponsrar träffen med lite pärlor och en tävling. Alla deltagare som kommer på träffen får en goodiebag som välkomstgåva. I några av påsarna kommer det att finnas en påse från Pantheras Pärlor. Alla som får en sån påse kan delta i Pantheras Pärlors tävling.
 
Jag har även suttit och designat ett förstapris, så den som vinner tävligen kommer att bli helt ensam om att äga de pärlorna. Det blir ett par helt nya modeller av pärlor som jag jobbat med som vinnaren får.
 

RSS 2.0