Pantheras Pärlor på Syfestivalen!

Den 25-27 oktober är det Syfestival på Stockholmsmässan i Älvsjö. Pantheras Pärlor kommer att vara med för första gången och jag har med alla mina pärlor (sitter dessutom och producerar en massa nytt för fullt).

 

Jag tar även med smycken (sitter hemma och designar lite nya modeller, bla ringar och hårdiadem), nageldekorationer, knappar och lite annat smått och gott.

 

Jag kommer även att ha en del leror och verktyg med till försäljning till er som redan jobbar eller vill lära er jobba med polymerlera. Ni kan även få lite information om polymerlera och om mina kurser.


Ni hittar mig i monter B06:44. Välkomna!
 
 
 

Kurser med Kosmosklubben hösten 2013

Nu under hösten har jag i samarbete med Kosmosklubben två kurser för barn från 8 år och uppåt. Vi håller till i Smedslättskolan (i Bromma), och jag har dels en kurs i Smyckesdesign och dels en ask-kurs.
 
Under smyckeskursen gör vi olika pärlor, hängen och smycken i olika tekniker. Vi håller på i sex veckor med början vecka 37, på onsdag (den 18:e september).
 
Under ask-kursen gör vi en massa olika askar och burkar med olika sorters mönster. Även den kursen är på onsdagar, och håller på i sex veckor och den drar igång vecka 45 (den 6 november).
 
Vi börjar kl 16:30 varje onsdag och håller på till ca 18:00.
 
(Under båda kurserna finns möjlighet att prova på att göra lite annat än just smycken och askar. Tex kan man göra knappar, nyckelringar, mobilsmycken eller andra små dekorationer och figurer.)

RSS 2.0