Fortsatt rabatt hos Pantheras Pärlor!

Rabatten hos Pantheras Pärlor fortsätter!
 
Rabatten som varat under februari fortsätter hela mars också. Rabatten är alltså på 15% om du uppger koden nybutik när du kommer till kassan. Rabatten gäller oavsett om du köper pärlor, smycken eller nåt annat. Handlar du för över 250 kr är det dessutom fraktfritt, så passa på att fynda nu!
 
 
 

Workshop på Stockholm Hobby and Craft Event

Mina workshops på mässan i april är fullbokade. Jag kommer att ha workshop vid fyra tillfällen. Är du bokad ska du betala den i förväg. Det gör du i min web-butik.
 
Jag har mailat alla det gäller, men min mail krånglar lite verkar det som. Så är du anmäld och inte fått nåt mail, hör av dig till mig så får du information om hur du gör för att betala.
 
Är du anmäld, men fått förhinder, dubbelbokat workshops eller bara ångrat dig, hör av dig till mig så kan nån på reservlistan få din plats.

7 veckor kvar nu.....

....sen är det dax för mässa i Solnahallen.
 
Välkomna till världens största pysselträff Stockholm Hobby and Craft Event, den 15-17 april!
 
Pantheras Pärlor finns på plats med både pärlor, leror, verktyg och annat. Är du nyfiken på polymerlera så kom förbi min monter och få inspiration och tips på vad du kan göra. Jag kommer att ha en massa mässpriser och specialerbjudanden. Jag kommer att hålla i fyra ws under de tre dagarna, och i mån av tid kommer jag i min monter visa lite tips och tricks och hur man jobbar med polymerlera.
 
 
Det finns några få platser kvar, så passa på att boka in er, antingen till själva träffen, eller bara för att shoppa hos oss butiker.
 
Bokning till träffen där följande ingår:
Tillträde till lokalerna från kl 15.00 på fredag, 9.00 på lördag och söndag
Pysselplats
Shopping hos 20 butiker på plats
Möjlighet att deltaga i workshops och demos
Möjlighet att vinna en sponsorgåva värd 150 kr st
Möjlighet att vinna en Silhouette Portrait värd 2500 kr
Massor med inspiration och skaparglädje!
m.m.
 
Länk till bokning (träff): 
https://stockholmhobbyandcraft.wordpress.com/anmalan-och-info-om-betalning-register-and-info-about-payment/
 

Bokning till mässan där följande ingår:
Endast shopping hos butikerna (föranmälan krävs)
Tillträde till butiksalen från kl 15.00 på lördag och söndagen
 
Länk till bokning (shopping):
 
 
Läs mer här.
 
 
 
Bild från träffsalen från en tidigare mässa.
 
 

Fullbokad workshop

Mina workshops på Stockholm Hobby and Craft Event blev fort fullbokade. Eventuellt kan det bli en tredje ws, vi får se om det går att få till nåt.
 
Alla som anmält sig ska nu ha fått ett mail (är du anmäld men inte hört från mig maila mig på pantheras.parlor@yahoo.se).

Workshop!

Ska du vara med som deltagare på Stockholm Hobby and Craft Event?
 
Passa på attt gå en workshop! Jag håller i en workshop (vid två tillfällen) under mässan där du får prova på att jobba med polymerlera.
 
Info om alla olika workshops och hur du anmäler dig dyker upp nu på tisdag (9 februari) kl 20:00. Du hittar all information här eller här. (Observera att det endast är träffdeltagare som kan anmäla sig, dvs det är inte för dig som enbart ska gå in på mässan och shoppa.)

Ny butik!

Nu lanserar jag en ny webb-butik!  Den hittar du här.
 
Jag kommer att ta bort min gamla butik så småningom och helt övergå till min nya. För tillfället kan man även beställa från den gamla butiken, men så fort jag lagt över allt från den gamla så stänger jag ner den för gott.
 
Anledningen att jag byter är att jag vill prova en ny butikslösning, då den gamla är lite rörig både för mig som ska sköta den men även för dig som kund. Förhoppningsvis är den nya lite lättare och då kan jag även uppdatera llite oftare.
 
Jag har justerat en del priser (höjt priset på en del pärlor, men även sänkt en en massa priser). Men i och med att den nya butiken öppnar så erbjuder jag 15% i rabatt. Erbjudandet gäller hela februari, om du uppger koden nybutik.
 
Jag har även sänkt frakt- och emballagekostnad till 25 kr. Och erbjudandet om fri frakt kommer hädanefter att gälla om du handlar för 250 kr eller mer (tidigare gällde 300 kr).
 
Hoppas ni gillar den nya butiken, och välkomna in och handla!
 
 

RSS 2.0