Sista kurserna för året!

Snart är det november och jag har precis bokat in de tre sista kurserna för i år.
 
En av kurserna, Pärlor och smycken av polymerlera, håller jag genom Studieförbundet Vuxenskolan. Här kan du hitta information om den, och anmäla dig. (Den hålls den 12 november.)
 
De andra två hålls lördagen den 11 november (grundkurs) och lördagen den 2 december (fortsättningskurs).
 
Priser för kurserna är 550 kr om du har egna leror med och 700 kr med leror och några enkla verktyg. Vi håller på hela dagen (ca 10:00-16:00), med en liten paus för lunch.
 
Du anmäler dig till kurserna genom att maila mig på pantheras.parlor@yahoo.se
 
 
Grundkurs: Jag går igenom lite om olika märken och verktyg och berättar och visar vad man kan göra av leran. Jag visar en enkel grundteknik för att göra ett marmorerat mönster och sen provar vi på att göra lite olika pärlmodeller. Sen fortsätter vi med en enkel rulle/cane, som vi gör hängen av. Vi avslutar med ett "skräp-projekt", dvs jag visar vad man kan göra av överbliven lera (som man ofta får när man jobbar med polymerlera).
Inga förkunskaper behövs.
 
 
 
Fortsättningskurs: Vi börjar med att göra ett fint mönster med hjälp av olika texturplattor som vi gör hängen eller knappar av. Sen fortsätter vi och gör fler rullar. Vi kommer att göra två olika varianter på enkla bas-rullar som vi sen sätter ihop till en lite mer avancerad rulle. Sen provar vi på att göra sk virvelpärlor. Även denna kurs avslutas med ett skräp-projekt.
Inga förkunskaper behövs. Det är inte nödvändigt att gå grundkursen innan.
 
 

Sy- och hantverksfestivalen

Nu är det dags för höstens Sy- och hantverksfestival på Stockholmsmässan igen!
 
27-29 oktober finns Pantheras Pärlor på plats, i monter B06:39. Smycken, pärlor och knappar av polymerlera finns till försäljning och leror och verktyg för dig som själv jobbar med polymerlera,
 
Nytt för i år är att du kan gå två olika workshops med Pantheras Pärlor, här hittar du information om dem.
 
Missa inte heller att du kan vinna ett litet väsksmycke/nyckelring från Pantheras Pärlor i en av tävlingarna på Syfestivelens hemsida!

Oktober-erbjudande från Pantheras Pärlor

Från i dag och resten av oktober är det rea på scrapbookdekorationer hos Pantheras Pärlor.
 
Här hittar du rean!

RSS 2.0