Datum för kurser i polymerlera

Nu har jag några datum inbokade för kurser;
 
 
3 juli: Grundkurs
 
16 juli: Grundkurs
 
30 juli: Grundkurs
 
13 augusti: Fortsättningskurs
 
14 augusti: Fortsättningskurs
 
28 augusti: Fortsättningskurs
 
10 september: Rullkurs
 
11 september: Rullkurs
 
 
Jag kommer antagligen inte att hålla kurser alla dessa datum, det hänger på hur många som anmäler sig. (Jag behöver minst 4 st anmälda per kurs för att kursen ska bli av.)
 
Jag har haft ett par grundkurser redan, och tänkte börja med en grundkurs (eller flera) nu i juli. Sen i augusti blir det en fortsättningskurs (eller flera) för er som gått min grundkurs eller för er som redan jobbat lite med leran, och i september blir det eventuellt en rullkurs om intresse finns.
 
Se föregående inlägg för mer information om varje kurs.
 
Det är inte nödvändigt att gått grundkursen för att gå fortsättningskursen. Rullkursen är fristående, du behöver inte ha gått nån av mina andra kurser för att gå den.
 
 
Vill du anmäla dig till en kurs eller udrar du över nåt, så hör av dig till mig på pantheras.parlor@yahoo.se
 
 

Kurser i sommar/höst

Lite kort information om mina kurser jag ska ha nu i sommar och höst:
 
Grundkursen: Jag går igenom lite om olika märken och verktyg och berättar och visar vad man kan göra av leran. Jag visar en enkel grundteknik för att göra ett marmorerat mönster och sen provar vi på att göra lite olika pärlmodeller. Sen fortsätter vi med en enkel rulle/cane, som vi gör hängen av. Vi avslutar med ett "skräp-projekt", dvs jag visar vad man kan göra av överbliven lera (som man ofta får när man jobbar med polymerlera).
 
Fortsättningskurs: Vi börjar med att göra ett fint mönster med hjälp av olika texturplattor som vi gör hängen eller knappar av. Sen fortsätter vi och gör fler rullar. Vi kommer att göra två olika varianter på enkla bas-rullar som vi sen sätter ihop till en lite mer avancerad rulle. Sen provar vi på att göra sk virvelpärlor. Även denna kurs avslutas med ett skräp-projekt.
 
Rull-kurs: Vi gör olika rullar, lite mer avancerade än de i grund- och fortsättningskursen. (Det blir även ett skräp-projekt under denna kurs.) Vi kommer att göra tex hängen, knappar och pärlor av våra rullar, men du kommer även att kunna ta hem dina rullar och fortsätta hemma med egna projekt.
 
 
Dessa kurser kommer att hållas i Stockholm, under en hel dag (ca 10:00 - 16:00), antingen en lördag eller söndag. De kostar antingen 650 kr och då ingår lera och ett par enklare verktyg, eller 500 kr och då tar du med egen lera hemifrån.
 
Maila mig på pantheras.parlor@yahoo.se om du är intresserad av att gå en kurs.

RSS 2.0